Waarschuwing: als je mij in huis haalt voor het optimaliseren van je debiteurenbeheer, kan er iets gebeuren.

Ik kijk nl. niet alleen naar het proces van debiteurenbeheer, maar ook naar de facturatie, klachtafhandeling, voorwaarden en offertes etc. Het hele proces van klant naar cash, zoals ik het noem.

Maar dat is nog niet alles…. als VA heb ik jarenlang meegedraaid in verschillende organisaties. Veel gezien, veel ervaren en veel gedaan.

Als ik dus op een ander vlak in je bedrijf zie dat iets beter of anders kan, zal ik het niet nalaten om je hier ook bij te helpen.

Een voorbeeld: bij een klant werd ik tijdelijk ingeschakeld voor de financiële administratie. Facturatie en de crediteurenadministratie. Uiteraard pakte ik meteen ook het debiteurenbeheer mee. 😊

Maar dat was niet alles, ik constateerde ook dat het crm systeem waarmee ze werkten, niet aan de behoeften voldeed. Ik heb dan ook uitgezocht met welk programma zij het beste zouden kunnen gaan werken en heb ze een advies gegeven.

Erg leuk om te horen dat ze een half jaar later dit programma hadden geïmplementeerd en met veel plezier ermee werkten. Het scheelde enorm veel tijd en het bracht veel meer duidelijkheid in het bedrijf. Dat leverde letterlijk meer geld op.

Dus wees gewaarschuwd, met mij samenwerken zou weleens grote gevolgen kunnen hebben 😉😊

En mkb’ers, ik weet dat debiteurenbeheer vaak een ondergeschoven kindje is, maar je kunt er zoveel winst mee behalen. Letterlijk.
Dus wees bereid bent om dit aan te gaan en behaal op alle fronten winst, want dat gaat gebeuren.