Over mij

Hoi, ik ben Julia.

Niet geboren en getogen, maar al meer dan 20 jaar “geworteld” in de Achterhoek. En ontzettend gelukkig met mijn man, 2 zoons en een dochter.

Klanten noemen mij betrouwbaar en sterk in advisering en begeleiding.
Een motivator, volwaardig sparringpartner en stok achter de deur.

Wat ik wilde worden vroeger? 

Juf! Dat is de rode draad in mijn carrière.

Vroeger speelde ik vaak schooltje met mijn vriendinnen. Ik heb ook een tijdje een lerarenopleiding gevolgd, maar niet afgemaakt.
Later heb ik onderzocht hoe ik zij-instromer kon worden, maar ik ben nooit in het onderwijs terechtgekomen.

En dat komt omdat de cultuur niet bij mij past.

Ik wil graag mijn eigen keuzes maken, mijn eigen tijd indelen en zelf bepalen met wie ik werk.

Daarom ben ik in 2017 ondernemer geworden.

Eerst als VA (Virtual Assistant) waarbij ik verschillende ondernemers (zzp en mkb) op verschillende vlakken heb ondersteund. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het ondernemerschap.

En die kennis en ervaring draag ik graag aan jou over!

En daarom ben ik nu De Startersjuf

business coach event

Mijn visie

Mijn streven is altijd geweest om mijn werk goed te kunnen combineren met mijn gezin. In loondienst lukte dat niet zoals ik wilde. Daarom ben ik voor mezelf begonnen. Zodat ik mijn eigen keuzes kon maken en mijn tijd kon indelen zoals dat voor ons gezin het meest praktisch was.

Daarmee creerde ik vrijheid in tijd, in werk, in geld, maar vooral ook in mijn hoofd.

Als je start ben je ergens al heel goed in. Je bent expert en hebt passie voor je vak. Maar het ondernemerschap is nieuw. En dat lijkt soms ingewikkeld, maar dat is het niet.

Toen ik startte heb ik meteen een simpele, maar effectieve structuur neergezet. Zodat ik mijn tijd en aandacht aan mijn klanten kon besteden. Ook heb ik me altijd laten coachen zodat ik kon sparren en een stok achter de deur had om die stappen te zetten die nodig waren.
En dat gun ik jou ook.

Voor wie?

Voor jou als vrouwelijke zzp’er. Die haar bedrijf vanuit passie is gestart en daarmee de wereld een stukje mooier wil maken. Die het liefst alleen maar met klanten bezig is, maar daarnaast ook genoeg tijd wil overhouden voor haar gezin.

Die soms onzeker is over haar bedrijf, met name haar ondernemersskills. Die zich soms wat eenzaam voelt en behoefte heeft aan een betrouwbare en ervaren sparringpartner. Iemand die haar begrijpt en met haar meedenkt. Iemand die als stok achter de deur fungeert zodat ze haar doelen haalt en kan groeien als ondernemer.

Julia

Wat leuk is om te weten over mij:

  • Ik ben gek op voetbal. Om te kijken dan 😊.  Op tv, maar liever langs de lijn bij mijn zoons of op de tribune bij De Graafschap.
    Eén van mijn zoons speelt hier al een aantal jaar in de jeugdopleiding en ik ben dan ook met mijn bedrijf zijn trotse sponsor. Klik hier om hem te zien.
  • Ik ben gek op lezen. Al heel mijn leven lees ik vaak en veel. Vroeger kon ik uren doorbrengen in de bieb. Ik hou van verschillende genres, maar de laatste jaren lees ik veel over het ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.
  • Ik hou van leuke dingen doen met mijn gezin of vriendinnen. Naar de bioscoop, uit eten, naar de sauna, een stedentrip. Heerlijk! 

  • Maar ik kan ook echt genieten van een kop koffie, zittend in de zon in onze achtertuin met uitzicht op de weilanden met koeien. 

Meer weten over Julia?

Lees mijn blogs!