Over Julia

Niet geboren en getogen, maar al meer dan 20 jaar “geworteld” in de Achterhoek. En ontzettend gelukkig met mijn man, 2 zoons en een dochter.

Wat jij als ondernemer vervelend vindt, vind ik leuk!

Dat is de rode draad in mijn carrière. De administratie, financiën, debiteurenbeheer, de backoffice. Ik heb het allemaal met veel plezier gedaan. In loondienst en als ondernemer.

Allemaal zaken waar jij als ondernemer niet op zit te wachten, want jij bent je bedrijf gestart omdat je jouw klanten zo goed mogelijk wilt helpen. Dat is jouw passie. 

Niet om (veel te veel) mailtjes te beantwoorden, facturen te sturen, bonnen in te boeken of social media berichten in te plannen. Dat kost jou veel tijd en energie en die gebruik je liever voor andere zaken.

Jij doet liever waar jij goed in bent. Jouw bedrijf laten groeien.

Maar ja, daarvoor heb je tijd nodig. En rust in je hoofd. En daar ontbreekt het vaak aan bij ondernemers. De focus ligt bij je klanten en niet bij al die randzaken die bij het ondernemerschap komen kijken.

En dat snap ik helemaal.

Maar hoe fijn is het als die randzaken op orde zijn? Dat je daar zo min mogelijk tijd en energie aan kwijt bent? 

business coach event

Mijn visie

Ik hou ervan als zaken goed georganiseerd zijn. Ik krijg rust in mijn hoofd als ik overzicht heb en er structuur zit in wat ik doe.

En nee, dat is niet saai. Dat is verrekte handig. Want daardoor maak je ruimte in je hoofd voor andere, veel belangrijkere zaken. Zoals je klanten, je gezin, je vrienden, hobby’s.

Mijn streven is altijd geweest om mijn werk goed te kunnen combineren met mijn gezin. In loondienst lukte dat niet zoals ik wilde. Daarom ben ik voor mezelf begonnen. Zodat ik mijn eigen keuzes kon maken en mijn tijd kon indelen zoals dat voor ons gezin het meest praktisch was.

Daarmee creerde ik vrijheid in tijd, in werk, in geld, maar vooral ook in mijn hoofd.

En daardoor kan ik veel meer en beter leveren aan mijn klanten. Door ze te helpen om ook die structuur aan te brengen. Die zorgt voor:

overzicht – rust  – tijd.

Wat anderen over mij zeggen

Gestructureerd – analytisch – betrouwbaar – oprecht – klantgericht – snel kunnen schakelen – verantwoordelijk – gemotiveerd – regelaar – doorzetter – enthousiast.

julia business zzp advies coaching optimalisatie

Wat leuk is om te weten over mij:

  • Ik ben gek op voetbal. Om te kijken dan 😊.  Op tv, maar liever langs de lijn bij mijn zoons of op de tribune bij De Graafschap.
    Eén van mijn zoons speelt hier in de jeugdopleiding en ik ben dan ook met mijn bedrijf zijn trotse sponsor. Klik hier om hem te zien.
  • Ik ben gek op lezen. Al heel mijn leven lees ik vaak en veel. Vroeger kon ik uren doorbrengen in de bieb. Ik hou van verschillende genres, maar de laatste jaren lees ik veel over het ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.
  • Ik ben gek op leuke dingen doen met mijn gezin of vriendinnen. Naar de bioscoop, uit eten, naar de sauna, een stedentrip. Heerlijk! 

  • Ik kan ook echt genieten van een kop koffie, zittend in de zon in onze achtertuin met uitzicht op de weilanden met koeien. 

Meer weten over Julia?

Lees mijn blogs!