Ik ben een generalist…

Nou lekker dan…

Nee, juist fijn.

Hoezo?

Omdat hiermee puzzelstukjes op z’n plek vallen.

Nadat ik in 2017 gestart ben als VA (Virtual Assistant) heb ik mezelf ruim 2 jaar allround ingezet. Om te kunnen pionieren en erachter te komen waar mijn expertise zou liggen. Dat beviel prima, al zeg ik het zelf.

Maar na die periode vond ik dat ik een specialisme moest kiezen. Dat werd een zoektocht waar ik maar niet uitkwam. Verschillende dingen geprobeerd, maar nergens werd ik echt blij van.

Vorig jaar ben ik (weer) ingestapt bij Chanthal Hagedoorn, want zij coacht ook op het persoonlijke vlak en ik dacht ondertussen dat er echt iets mis was met mij.

Het heeft een aantal maanden gezorgd voor verwarring en verschillende emoties; huilen, lachen, moe zijn, niet meer willen, toch doorzetten en nog veel meer.

Maar het belangrijkste wat ik de afgelopen maanden geleerd heb is dat ik veel meer mag voelen. Niet teveel luisteren naar mijn hoofd, maar voelen wat ik wil. Wat ik echt wil.

En dat is heul lastig als je de afgelopen jaren alleen maar met je verstand hebt bepaald.

Toch kwam het gevoel weer terug en kon ik mezelf openstellen voor wat ik echt wil. Ongeacht of het handig of verstandig is.

Wat ik voel, echt voel, is dat ik met mijn kennis en ervaring startende onderneemsters mag helpen.

Met mijn brede, frisse blik naar je bedrijf kijken en je leren hoe je zaken het beste kunt aanpakken.

Met je sparren om jouw ideeën en plannen, maar ook twijfels en onzekerheden te bespreken.

Jouw stok achter de deur zijn zodat je jouw doelen behaalt.

Hoe je een stabiele business bouwt en daardoor met vertrouwen kunt ondernemen op jouw eigen manier.

Ik ga hele mooie dingen doen in 2023!

Zo start ik met een mooi nieuw aanbod, lanceer ik mijn eigen podcast en ga ik livedagen organiseren zodat je kunt connecten en leren van en met gelijkgestemde ondernemers.

Ik heb er zin in!