Als je al een tijdje onderneemt creëer je een blinde vlek. Je ziet niet meer wat er stroperig gaat in je business. Sommige dingen doe je al jaren hetzelfde en je hebt geen idee of, hoe en waarom je dat zou kunnen veranderen om het te verbeteren.

Hoe fijn is het dan als iemand met een frisse blik naar je bedrijf kijkt. Die objectief meekijkt in het proces en aangeeft waar het verbeterd kan worden. Een sparringpartner, een stok achter de deur.

Met mijn ervaring als VA (Virtual Assistant) heb ik vele bedrijven (zzp en mkb) “van binnen” meegemaakt en veel geleerd over processen en hoe bepaalde zaken werken in bedrijven.

Daarnaast heb ik een uitgesproken visie over hoe je als bedrijf met het klantproces omgaat, vanaf het moment dat de klant binnenkomt totdat de factuur betaald is. En ja, daar mag nog veel meer aandacht voor zijn binnen het mkb.

Deze visie wil ik graag met zoveel mogelijk ondernemers delen. Zorgen dat zij hun blinde vlek gaan zien en stappen gaan zetten om hun bedrijf te laten groeien door een gezonde cashflow te creëren.

Dus ben jij of ken jij een (mkb)ondernemer die openstaat voor verbetering? Die zijn cashflow wil optimaliseren en de behoefte heeft om te sparren over zijn bedrijfsvoering?

Dan kom ik graag in contact met die ondernemer. Stuur me een berichtje op hallo@juliavanditshuizen.nl of bel me op 06-30 31 39 46.